Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Colliers a evaluat proprietăţi de 5 miliarde euro

F. A. Piaţa Imobiliară /

Departamentul de evaluări din cadrul Colliers Internaţional a evaluat anul trecut proprietăţi în valoare de 5 miliarde euro, sumă care cuprinde atât valori de piaţă ale clădirilor existente, cât şi valori de piaţă ale terenurilor, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Ca şi în 2008, clienţii vechi ai departamentului au avut cea mai mare pondere atât în numărul de rapoarte efectuate - aproximativ 75%, cât şi în totalul valorii proprietăţilor evaluate în 2009 - peste 85%", a afirmat Laurenţiu Lazăr, Managerul Departamentului de Evaluări din cadrul Colliers International. "Am rămas în continuare concentraţi pe formarea profesională şi specializarea evaluatorilor din echipa noastră."

Principalele tipuri de evaluări au fost lucrările efectuate pentru raportare financiară şi cele în scopuri fiscale. O altă categorie importantă au reprezentat-o evaluările solicitate de către instituţiile financiare, în vederea actualizării valorilor de piaţă ale proprietăţilor ipotecate pentru a garanta diverse împrumuturi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional