Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Colliers International Group are un nou preşedinte şi CEO

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Jay S. Hennick

Jay S. Hennick

Colliers International Group Inc a anunţat numirea în funcţia de Preşedinte şi CEO a lui Jay S. Hennick, în timp ce Dylan Taylor a fost promovat în funcţia de Preşedinte şi COO, aceste numiri având loc după ce Douglas Frye şi-a anunţat demisia, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Jay Hennick este cel care a fondat, în 1989, FirstService Corporation, fosta companie mamă a Colliers Internaţional, şi a ocupat funcţia de CEO până la începutul acestei luni, timp în care a supravegheat separarea FirstService în două companii independente, listate la bursă, arată sursa. "Sub conducerea lui Hennick, timp de mai bine de 20 de ani, acţionarii FirstService au reuşit să asigure o creştere anuală medie a valorii acţiunilor de peste 20%", potrivit companiei.

Toate responsabilităţile operaţionale vor fi în continuare coordonate de COO-ul la nivel global, Dylan Taylor, care a fost numit şi în funcţia de Preşedinte.

Venitul Colliers la nivel global a depăşit 2,3 miliarde de dolari (inclusiv companiile afiliate) în 2014.

La începutul acestei luni, Colliers International Group Inc şi First Service Corporation au anunţat finalizarea procesului de separare în două companii independente, listate la bursă - Colliers International Group Inc. şi noul FirstService Corporation.

Colliers International Group Inc. activează în domeniul consultanţei imobiliare, cu peste 16.300 specialişti care lucrează în 502 birouri din 67 de ţări.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional