Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cometex, divizia imobiliară a Altex, a obţinut un profit de 5,9 milioane lei în primele 9 luni

F.A. Piaţa Imobiliară /

Cometex Bucureşti (COXE), divizia imobiliară a retailerului IT&C Altex România, a raportat în primele 9 luni din acest an un profit net de circa 5,9 milioane lei (1,4 milioane euro), în creştere cu 35%,în contextul în care afacerile au avansat de peste 2 ori faţă de perioada similară din 2008, informează NewsIn.

Compania obţinuse în primele 3 trimestre ale anului trecut un câştig net de 4,37 milioane lei. De asemenea, cifra de afaceri a Cometex a urcat puternic în perioada ianuarie - septembrie 2009, de la 9,94 milioane lei, până la 19,78 milioane lei (4,67 milioane euro).

Cometex trebuia să fuzioneze în acest an cu Altex România, dar fuziunea a fost anulată în adunarea acţionarilor din 10 septembrie. Firma din domeniul imobiliar este controlată în proporţie de 96,87% de Altex România.

Acţionarii Altex aprobaseră la finalul lunii aprilie fuziunea de principiu cu Cometex Suceava, situaţie în care acţiunile sale ar fi fost retrase de la tranzacţionare, de pe piaţa Rasdaq. Acţiunile Cometex se tranzacţionează la categoria de bază a pieţei Rasdaq, sub simbolul COXE. Firma are un capital social de 932.832 lei, divizat în 373.133 de acţiuni, cu o valoare nominală de 2,50 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional