Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Comisia Europeana aloca 54 mil. euro pentru prevenirea inundatiilor in Romania

I.D. Investiţii /

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 54 de milioane de euro in cadrul Fondului de coeziune pentru un proiect de prevenire a inundatiilor in Romania si pentru dezvoltarea unui sistem de combatere a efectelor acestora.

Comentand decizia respectiva, comisarul european pentru politica regionala Johannes Hahn a declarat:"Acesta este un exemplu concret pentru modul in care investitiile regionale contribuie la imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor romani. Cresterea nivelului de securitate va aduce si beneficii economice, pentru ca intreprinderile si potentialii investitori vor sti ca sunt mai bine protejati impotriva pagubelor produse de inundatii."

Investitia este realizata prin programul "Mediu" din cadrul politicii regionale a Uniunii Europene. Investitia totala in acest proiect este de 63 milioane de euro, din care finantarea acordata de UE se ridica la 54 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional