Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Compania de Apa Aries se pregateste pentru perioada de finantare 2014 - 2020

I.D. Investiţii /

Compania de Apa Aries (CAA) a incheiat cu Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Mediu (AM POS Mediu) actul aditional de prelungire a contractului de finantare a lucrarilor de extindere si modernizare a retelei de apa si canal din regiunea Turda - Campia Turzii.

Contractul initial a fost semnat in 2008, Compania de Apa Aries fiind printre putinele companii care au reusit sa isi respecte obligatiile asumate.

De asemenea CAA a incepuit sa faca pregatirile pentru accesarea fondurilor europene necesare implementarii pasului II al proiectului.

CAA va continua demersurile pe langa AM POS Mediu pentru contractarea unui consultant care sa realizeze studiul de fezabilitate pentru urmatoarea etapa (2014 - 2020) a proiectului "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si canalizare in regiunea Turda - Campia Turzii".

Proiectul in cauza are o valoare de 82,7 milioane de euro (88,16 % UE din Fond de coeziune, 10,84 % Guvernul Romaniei si 1 % consiliile locale componente ale AVA - Asociaţia ADI Apa Vaii Ariesului).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional