Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Compania de Apa Oradea contracteaza lucrari de apa in municipiul Beius

I.D. Investiţii /

Compania de Apa Oradea S.A. contracteaza lucrari de proiectare si executare in cadrul proiectului "Sursa de apa Finis - Feredeu, conducta de aductiune si statii de clorare pentru municipiul Beius".

Licitatia pentru atribuirea contractului de proiectare si executare a fost lansata azi, 26 martie, data limita pentru depunerea ofertelor fiind 21 mai 2012.

Contractul a fost evaluat la suma de 13,89 milioane lei fara TVA, finantarea fiind asigurata din fonduri europene in proportie de 76.30%; din bugetul de stat in procent de 11,67%; din bugetul local in proportie de 1,80%; iar prin credit contractat de autoritatea contractanta fiind acoperite 10,23% din costurile proiectului.

Investitia cuprinde: constructie pentru captarea izvorului Finis - Feredeu, realizarea conductei de aductiune de la captare Finis-Feredeu catre rezervoarele de inmagazinare existente, avand o lungimea totala de 22.845 m, realizarea statiei de clorare noua, amplasata in incinta celor trei rezervoare de inmagazinare existente, instalatie de clorare, amplasata in interiorul constructiei statiei de pompare a apei, din incinta captarii existent.

Perioada de implementare a contractului este de 24 de luni, contractul urmand sa fie atribuit potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional