Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Compania Rico va reabilita retelele de apa din Techirghiol

F.A. Investiţii /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins contestatiile depuse in privinta procedurii de atribuire pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare din Techirghiol, derulate de compania RAJA Constanta.

Astfel, Geomarco Construct a cerut la CNSC anularea deciziei de declarare a ofertei sale ca fiind necastigatoare, anularea actului prin care a fost declarata oferta castigatoare, anularea raportului procedurii si reluarea procedurii de atribuire de la momentul evaluarii si verificarii ofertelor.

In cadrul aceleiasi proceduri, societatea FRT Medimpex a solicitat la CNSC anularea deciziei privind neconformitatea ofertei sale, anularea procedurii de atribuire si reluarea acesteia de la momentul anuntului de participare.

Ofertantul declarat castigator, compania Rico SRL, a formulat o cerere de interventie la CNSC prin care a cerut respingerea celor doua contestatii.

CNSC a admis cererea de interventie a companiei Rico, a respins cele doua contestatii ca nefondate si a dispus continuarea procedurii de atribuire.

Contractul cizat include reabilitarea si extinderea retelelor de apa, construirea unui rezervor nou, extindere si reabilitare retelei de canalizare si reabilitarea statiei de pompare ape uzate din localitatea Techirghiol. Valoarea acestuia a fost estimata la 16,3 milioane lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional