Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Complex comercial in Sectorul 5

A.D. Investiţii /

Societatea Niky Scorpion Alcom a primit aprobarea pentru construirea unor cladiri cu functiuni comerciale cu o suprafata cumulata desfasurata de pana la 13.300 mp in Str. Glicinelor din Sectorul 5.

Compania detine aici patru parcele de teren cu o suprafata cumulata de 7.700 mp. Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Planul Urbanistic Zonal aferent acestui proiect, care permite construirea pe trei dintre loturi a unor cladiri cu regim maxim de inaltime subsol+parter+etaj, respectiv maxim 5.800 mp arie desfasurata. Acestea vor avea functiunie de servicii si comert. Pe al patrulea lot se va putea construi o cladire cu regim maxim de inaltime subsol+parter+5 etaje, respectiv 7.500 mp arie desfasurata. Cladirea va avea functiuni comerciale la parter, parcaj si servicii in rest.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional