Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Complex de agrement modern construit la Panciu

I.D. Investiţii /

Complexul de agrement si sport "Oana", din orasul Panciu, judetul Vrancea, se anunta a fi un spatiu diversificat de relaxare dotat cu trei bazine care vor beneficia de instalatii adiacente de filtrare, dezinfectie cu UV si incalzire.

Dezvoltat de firma Cadastour, complexul aflat in constructie se va intinde pe o suprafata totala de 6000 metri patrati. Investitia va cuprinde o piscina pentru adulti cu o suprafata de peste 190 mp, un pool-bar inclus, un jacuzzi de 13,5 mp si un bazin de distractie pentru copii, conform informatiilor furnizate de IBC Focus, pe www.raportuldeinvestitii.ro.

In exterior, centrul va avea un teren de sport multifunctional de aproape 1000 de mp, cateva alei aferente fluxurilor pietonale si de biciclisti. Complexul de agrement care va fi ridicat pe strada Angerului va dispune totodata si de o parcare cu 15+1 locuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional