Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Complexul Aparatorii Patriei este construit peste o statie de metrou

I.D. Investiţii /

Viitorul complex agro-alimentar Aparatorii Patriei va beneficia de acces direct la metrou, anunta un comunicat al Primariei Sectorului 4.

In timpul executarii lucrarilor de reconstructie si modernizare a pietei Aparatorii Patriei, s-a descoperit ca viitorul complex va fi amplasat chiar deasupra unei intrari de metrou a statiei Aparatorii Patriei ramasa neamenajata. Metrorex va elibera saptamana viitoare avizele necesare continuarii proiectului numai in conditiile realizarii, chiar in incinta pietei Aparatorii Patriei, a unui acces pietonal direct in si din statia de metrou.

in acest sens, Directia de Administrare a Pietelor Sector 4 va suplimenta bugetul alocat realizarii acestui obiectiv de investitii cu costul aferent achizitionarii unei scari rulante, urmand ca Metrorex sa realizeze amenajarea noii intrari in statia de metrou.

Viitoare piata urmeaza sa fie inaugurata la cel mai tarziu in luna aprilie.

Constructia pietii Aparatorii Patriei va fi finantata din taxele incasate

Cladirea noii piete va fi construita pe o suprafata de circa 2.600 mp si va avea un regim de inaltime de P + 1 retras.

La parterul acesteia, pe o suprafata de circa 1.830 mp, vor fi amenajate spatii comerciale, grupuri sanitare si vor fi amplasate tarabe pentru fructe si legume.

Alti 700 mp vor fi utilizati pentru construirea unui miniabator pentru sacrificarea animalelor.

La etaj, pe o suprafata de circa 65 mp, vor fi amenajate birouri in care isi vor desfasura activitatea reprezentantii Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, grupuri sanitare, subsolul urmand a fi dotat cu spatii tehnice, o centrala de ventilatie si o centrala termica, un post trafo, o statie de pompare si o gospodarie de apa.

Suma necesara realizarii lucrarilor de reconstructie si modernizare a pietei Aparatorii Patriei provine dintr-un credit bancar, iar rambursarea nu va afecta Bugetul Local al Sectorului 4, urmand a se realiza din fondurile proprii ale Directiei de Administrare a Pietelor, fonduri ce provin din incasarea taxelor impuse prin desfasurarea activitatii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional