Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Complexul Energetic Hunedoara cauta investitori pentru constructia unei microhidrocentrale

I.D. Investiţii /

Complexul Energetic Hunedoara si-a anuntat intentia de a constitui impreuna cu un investitor o societate comerciala pe actiuni in scopul constructiei unei microhidrocentrale cu capacitatea de 400 MW. Grupul energetic va fi unul combinat in condensatie si va functiona pe gaze naturale.

Noua compania va avea ca obiective de activitate realizarea noii capacitati de producere a energiei si ulterior productia si comercializarea energiei electrice.

Investitorul va avea obligatia de a asigura finantarea integrala a proiectului, in timp ce Complexul Energetic Hunedoara va participa la capitalul social cu activele sale.

Pot participa la selectia de oferte doar companii cu experienta in exploatarea de centrale electrice si realizarea de obiective energetice.

Pentru a se califica potentialii investitori trebuie sa nu fi fost condamnati pentru participarea la activitati ilicite si sa fi avut o cifra de afaceri minima anuala pe minimii trei ani de minim 800 milioane euro. De asemenea companiile interesate trebuie sa fi executat in ultimii cinci ani un grup energetic de minim 400 MW si sa iaba in exploatare centrale electrice cu o putere instalata de cel putin 600 MW.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional