Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Complexul Hotelir Pietroasa a fost inaugurat

I.D. Investiţii /

Complexul Hotelier Pietroasa Buzau a fost ianuagurat ieri, 26 aprilie, in urma finalizarii lucrarilor de modernizare si extindere.

Valoarea investitiei s-a ridicat la suma de 13,15 milioane lei, din care 5,49 milioane de lei reprezinta finantare din fonduri europene nerambursabile acordate prin Programul Operational Regional - Regio.

In cadrul proiectului a fost realizata o structura de cazare cu 30 de camere si 60 de locuri prin extinderea hotelului existent in regim de inaltime parter+mezanin+6 etaje+ penthouse. Dintre acestea 24 sunt camere duble si 6 sunt apartamente, toate fiind dotate la nivel de 4 stele. Proiectul a creat 20 de noi locuri de munca si s-a derulat in perioada 3 martie 2010-3 martie 2012.

Pana la data de 20 aprilie 2012, in cadrul programului Regio au fost incheiate la nivelul judetului 56 de contracte de finantare, in valoare totala de 310,52 de milioane lei, din care 196,39 milioane de lei fonduri europene nerambursabile.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional