Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Complexul imobiliar "Răsărit de Soare", ocupat în proporţie de 75%

A.G. Piaţa Imobiliară /

Gradul de ocupare din cadrul complexului imobiliar "Răsărit de Soare", situat în cartierul Titan din Bucureşti, este, în prezent, de 75%, cea mai mare cerere fiind pentru garsoniere, precizează, Romeo Căzănescu, general manager Conarg Real Estate, dezvoltatorul proiectului, informează Agerpres.

"Am finalizat proiectul în septembrie, cu nouă luni mai devreme decât prevedea termenul iniţial, iar acum suntem în plin proces de predare a apartamentelor către noii lor proprietari. Până în prezent, s-au vândut aproximativ 75% din cele 988 de apartamente. Cea mai mare cerere a fost pentru garsoniere, care au suprafeţe cuprinse între 47 şi 63 mp, cu preţuri începând de la 39.000 euro, plus TVA 5%. Majoritatea garsonierelor şi apartamentelor de două camere se încadrează în programul Prima Casă", a explicat Căzănescu.

Complexul "Răsărit de Soare", poziţionat în imediata vecinătate a hypermarketului Auchan, constă în 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere şi apartamente de două, trei sau patru camere, în total 988 de unităţi locative şi 1.124 locuri de parcare poziţionate sub şi suprateran.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional