Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Complexul "Răsărit de Soare", ocupat în proporţie de 80%

F.A. Piaţa Imobiliară /

Aproximativ 80% dintre apartamentele aflate în complexul rezidenţial "Răsărit de Soare" au fost vândute până în prezent, iar 85% dintre noii proprietari şi-au finanţat achiziţia prin credite ipotecare, informează constructorul centrului, "Conarg Real Estate".

Potrivit directorului general al firmei de construcţii, Romeo Căzănescu, vânzările crescute s-au datorat, în mare parte, programului "Prima Casă", în al doilea semestru din 2009 fiind vândute 250 de unităţi prin programul guvernamental.

Conform unei analize a Conarg Real Estate, cea mai mică rată lunară plătită de un proprietar de casă la "Răsărit de Soare" este de 190 euro, pe o perioadă de 30 de ani.

Complexul rezidenţial "Răsărit de Soare", poziţionat în imediata vecinătate a hypermarketului Auchan din Titan, este format din şapte tronsoane de blocuri cu 11 scări, în care sunt cuprinse garsoniere şi apartamente de două, trei sau patru camere

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional