Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Comuna Barnova va avea retea de canalizare

I.D. Investiţii /

Demararea lucrarilor de extindere a sistemului de canalizare din comuna Barnova, judetul Iasi, a avut loc vineri, 12 iulie.

In urma unei investitii de peste 20 de milioane lei cinci localitati din comuna Barnova vor avea canalizare.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, precizeaza:

"Dupa finalizarea lucrarilor din cadrul acestui proiect, un numar de aproximativ 2.200 de gospodarii vor beneficia de o noua utilitate şi anume serviciul de canalizare. Este una din cele mai importante lucrari care va avea loc in Zona Metropolitana in perioada urmatoare."

Executatul lucrarilor este asocierea Iasicon&TLSIT Piatra Neamt, castigatoarea contractului in valoare de 20,13 milioane lei.

Lucrarile cuprind extinderea retelei de canalizare in localitatile Paun, Pietrarie, Barnova, Cercu si Vişan, cu o lungime de 31 km de conducte de canalizare, si proiectarea si executia a sase statii de pompare apa uzata, inclusiv extinderea conductelor de refulare aferente acestor statii de pompare.

Obiectivele de investitii vor fi gata in termen de 36 de luni.

Lucrarile fac parte dintr-un proiect co-finantat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operational Sectorial - Mediu (POS - Mediu I).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional