Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Conarg scoate la vanzare 120 de apartamente

A.D. Piaţa Imobiliară /

proiectul rezidential Quadra 2

proiectul rezidential Quadra 2

Dezvoltatorul Conarg Real Estate mai are disponibile la vanzare 60 de garsoniere din cele 242 garsoniere si apartamente cu doua camere ale proiectului rezidential Quadra 2 din zona Politehnica a Capitalei. Preturile garsonierelor pornesc de la 36.000 de euro, fara TVA.

In paralel, dezvoltatorul mai are de vandut alte 60 de apartamente in complexul rezidential Rasarit de Soare din cartierul Titan. Garsonierele au suprafete de 46 - 47 mp si preturi intre 37.000- 39.000 euro. Apartamentele cu doua camere au suprafete intre 69 si 81 mp si preturi de la 55.000 pana la 64.000 euro. La 3 camere, suprafetele variaza intre 95 si 98 mp, iar preturile incep de la 65.000 de euro. Pentru 4 camere, suprafetele sunt intre 142 si 157 mp, aceste unitati avand preturi intre 93.000 si 105.000 euro.

Conarg Real Estate a livrat pana in prezent peste 1.500 de unitati locative in ansamblurile rezidentiale Quadra Place si Quadra 2 situate in zona Politehnica si in complexul Rasarit de Soare din cartierul Titan.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional