Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Concas nu va amana atribuirea contractului de lucrari apa in localitatiel Pogoanele si Patarlagele

I.D. Investiţii /

Licitatia deschisa lansata pentru atribuirea contractului de modernizare a sistemelor de apa si apa uzata in Pogoanele si Patarlagele, din judetul Buzau, nu va fi suspendata.

Printr-o decizie emisa la data de 2 aprilie 2012, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus respingerea ca nefondata a contestatiei formulate Concas, in contradictoriu cu beneficiarul proiectului Compania de Apa Buzau.

In cadrul solicitatii depuse societatea Concas cerea remedia/inlaturarea prevederilor prohibitive ce limiteaza accesul ofertantilor la licitatie din cadrul documentatiei de achizitie, modificarea cerintelor achizitorului si suspendarea procedurii.

Procedura de achizitie pentru atribuirea contractului de modernizare a sistemelor de apa si apa uzata in Pogoanele si Patarlagele a fost lansata la data de 10 februarie 2012, valoarea estimata a contractului fiind de 88,8 milioane lei fara TVA.

Lucrarile prevazute a se realiza in localitatea Pogoanele erau urmatoarele : reabilitarea a doua foraje si construirea a trei foraje noi, reabilitarea rezervorului, reabilitarea statiei de pompare apa potabila, reabilitarea aductiunii (pe o lungime de 2,2 Km), reabilitarea a 4 Km de retea apa potabila, extinderea retelelor de apa potabila cu 23 Km, constructia de statii de pompare apa uzata (13 bucati), extinderea si reabilitarea retelelor de canalizare (33 Km extindere, 1 Km reabilitare).

In ceea ce priveste localitatea Patarlagele in contract erau cuprinse urmatoarele lucrari: reabilitare statie pompare apa potabila, constructie rezervor (250 mc.), constructie statie de pompare apa potabila, extindere retele de distributie apa potabila (12 Km), constructie aductiune (4,5 Km), constructie statii de pompare ape uzate (14 bucati), extindere retele de canalizare (14 Km).

Perioda de implementare a proiectului era de 28 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional