Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CONSILIAT DE KING STURGE,Tri Investments a achiziţionat 69 de apartamente în Perla Residence Pipera

A.T. Piaţa Imobiliară /

King Sturge a furnizat consultanţă tehnică fondului britanic de inves­tiţii Tri Investments ERPF pentru complexul rezidenţial Perla Residence din Pipera, achiziţionat cu 15,5 milioane de euro. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, King Sturge a fost implicat încă de la faza de pre-cumpărare, efectuând verificarea din punct de vedere tehnic a clădirilor (due dilligence) şi monitorizarea construcţiilor până la predare. Proiectul a fost finalizat recent şi predat către Tri Investments.

Colaborarea între King Sturge şi Tri Investments a constat în supervizarea lucrărilor de construcţie şi gestionarea contractelor, fiind interfaţa cu dezvoltatorul Crown Constructions. Complexul cuprinde 82 de apartamente, dispuse în şase clădiri de patru etaje, trei vile şi peste 127 locuri de parcare subterane. Tri Investments a achiziţionat 69 de apartamente, împreună cu terenurile, locurile de parcare şi spaţiile de depozitare, care sunt acum oferite spre vânzare.

Departamentul de Project Management al King Sturge şi-a început activitatea în anul 2008 şi în prezent furnizează servicii de management de proiect şi consultanţă în inginerie civilă pentru 10 proiecte rezidenţiale în Bucureşti şi oraşe mari gen Brăila, Iaşi şi Ploieşti, în suprafaţă totală de 270.000 mp (cum ar fi Rezidenz, Armonia Residences şi Tătăraşi Arena), precum şi pentru dezvoltări comerciale, de birouri şi industriale, care totalizează aproximativ 90.000 mp.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional