Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Constructia de bazine de inot sistata datorita restrangerilor bugetare

I.D. Investiţii /

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a sistat implementarea a 14 proiecte de constructie bazine, care nu se aflau inca in stadiu de executie. Intreruperea proiectelor s-a factut pe fondul restrangerilor bugetare.

Proiectele fusesera aprobate spre finantare prin Programul "Bazine de inot", gestionat de Compania Nationala de Investitii (CNI), aflata sub autoritatea MDRT. Bugetul total alocat al proiectului pentru perioada 2009 - 2011 s-a ridicat la suma de 135,910 milioane de lei.

Pana la finele lui 2011 prin acest program fusesera contractate 32 de bazine de inot, 14 bazine sunt in lucru si alte doua bazine (Campina - judetul Prahova si Tulcea) au fost deja finalizate.

In anul 2011 sunt stabilite a fi terminate lucrarile de constructie la 11 bazine de inot. Printre bazinele care, in prezent, sunt in curs de executie se numara bazinul olimpic al Clubul Sportiv "Dinamo" din Bucuresti, bazinul polo al Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" din Bucuresti si bazinele didactice din Mioveni (judetul Arges), Slobozia (judetul Ialomita) si Roman (Neamt).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional