Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contestatie respinsa in cadrul licitatiei pentru lucrari in polderul Zaghen

I.D. Investiţii /

Contestatia depusa de Metal Trade International in cadrul licitatiei pentru reconstructia ecologica in polderul Zaghen din rezervatia Delta Dunarii a fost respinsa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Cerintele companiei au fost considerate nefondate de consiliu. Contestatia viza eliminarea unor cerinţe de calificare din fisa de date a achizitiei. Printre acestea se numarau cerinte privind dotarea, asigurarea cel putin a unui inginer proiectant si a unui topometrist care sa fi participat la astfel de proiecte, capacitatea tehnica, experienta de minim cinci ani, asigurarea unui timp suficent pentru elaborarea ofertelor.

Valoarea lucrarilor a fost estimata la suma de 48,66 milioane lei fara TVA.

Licitatia deschisa pentru atribuirea proiectului a fost lansata la inceputul lunii decembrie. Contractul urmeaza sa fie atribuit potrivit criteriului "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic". Pretul ofertei va avea cea mai mare relevanta, de 70%, iar perioada de garantie acordata lucrarilor 30%.

Investitia este finantata prin Programul Operational Sectorial Mediu, Axa prioritara 4 "Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protectia naturii" Domeniu major de interventie".

Perioada de implementare a contractului este de 32 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional