Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contestatii respinse in cadrul unei licitatii pentru lucrari de canalizare

I.D. Investiţii /

Toate contestatiile depuse in cadrul licitatiei lansate pentru modernizarea sistemului de canalizare din Blaj au fost respinse.

Astfel, asocierea Ideconsa SAU Zaragoza -Vianco Siglo XXI a cerut anularea hotararii de respingere a ofertei sale si a tuturor actelor subsecvente. Totodata, asocierea dorea reevaluarea ofertei sale si obligarea autoritatii contractante la plata cheltuielilor ocazionate de solutionarea contestatiei.

In schimb compania Bilfinger Berger Baugesellschaft GmbH dorea anularea comunicarii rezultatului procedurii de atribuire si anularea deciziei de respingere a ofertei sale, ca neconforma. De asemenea, compania cerea constatarea nulitatii absolute a contractului de achizitie publica incheiat cu ofertantul declarat castigator, in ipoteza in care a fost incheiat. Nu in ultimul rand societatea a cerut reevaluarea ofertelor si stabilirea ofertei castigatoare cu respectarea prevederilor legale in materia achizitiilor publice.

Licitatia deschisa pentru atribuirea lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de canalizare in Blaj a fost lansata de compania Apa CTTA la data de 15 martie 2012. Contractul a fost estimat la valoarea de 34,35 milioane lei fara TVA.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu, Axa prioritara 1- "Extindere si modernizare sisteme de apa si apa uzata".

Daca nu vor fi depuse alte plangeri procedura de atribuire va continua fara modificari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional