Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Continua licitatia pentru utilitati in cartierul Henri Coanda

C.T. Investiţii /

Contestatia depusa de S.C. Rotary Construcţii S.R.L. in cadrul licitatiei pentru lucrarile de utilitati publice din ansamblul de locuinte Henri Coanda a fost aprobata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Rotary Constructii a contestat restrictiile impuse de autoritatea contractanta cu privire la experienta profesionala a ofertantului.

Ca urmare a aprobarii contestatiei formulate, autoritatea contractanta, Primaria Municipiului Bucurestiului a fost obligata la modificarea cerintelor din caietul de sarcini ce vizeaza capacitatea tehnica si profesionala in sensul eliminarii interpretarii restrictive privitoare la dovada experientei anterioare. In acest sens, i se permite ofertantului asocierea cu un tert in vederea indeplinirii obligatiilor specificate. Procedura de atribuire va continua.

Lucrarile la ansamblul de locuinte Henri Coanda vizeaza realizarea retelelor publice de apa de alimentare cu apa, canalizare si iluminat public precum si a drumurilor aferente.

Valoarea lucrarilor a fost estimata la 265,57 milioane de lei fara TVA.

Licitatia deschisa pentru atribuirea contractului a fost lansata la mijlocul lunii noiembrie 2012. Atribuirea contractului se va face dupa criteriul ofertei cele mai avantajoase din punct de vedere economic.

Perioada de implementare a contractului este de 42 de luni de la data atribuirii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional