Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Continua lucrarile de reabilitare a drumurilor la Sibiu

A.D. Investiţii /

Sase strazi din Sibiu vor intra in reabilitare. Societatea Drumuri si Prestari Constructii (DPC) Sibiu va incepe lucrarile de reparatii pe strazile N. Copernic (cartierul Strand) si Caramidariei (cartierul Tiglari), au anuntat reprezentantii Primariei Sibiu.

Lucrarile de reparatii la carosabil si trotuare pe cele doua strazi vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii august, respectiv sfarsitul lunii iulie.

Alte doua strazi: Gh. Toparceanu (cartierul Turnisor) si Tudor Arghezi (cartierul Iosefine) care fac parte din unul dintre pachetele de finantare cu BERD vor intra in lucru saptamana viitoare. Interventiile presupun intr-o prima etapa reabilitarea retelei de canalizare si apa

Lucrarile trebuie finalizate pana la sfarsitul acestui an.

DPC a inceput lucrarile de reparatii si in Piata Iancu de Hunedoara si strada I. Neculce. Contractul presupune in principal repararea carosabilului si a trotuarelor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional