Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Continua reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 2

I.D. Investiţii /

Continua reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 2

Primaria Sectorului 2 continua reabilitarea termica gratuita a blocurilor din sector. Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local al Sectorului 2 in data de 28 februarie 2013.

Reabilitarea termica se va face prin asigurarea fondurilor bugetare conform schemei proprii de finantare a lucrarilor de interventie.

Astfel, Primaria Sectorului 2 va finanta integral lucrarile de interventie pentru cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte din sectorul 2, cuprinse în programele locale de reabilitare termică, în limita bugetului local alocat.

Pana in prezent, in cadrul programului I al proiectului de reabilitare termica gratuita, au fost finalizate lucrarile la aproximativ 171 blocuri, iar pentru inca 336 lucrarile vor fi finalizate inca 336.

Programul II de reabilitare termica cuprinde 597 de blocuri pentru care s-au realizat: auditul energetic, expertiza tehnica si s-au aprobat indicatorii tehnico-economici.

Licitatiile electronice pentru executia lucrarilor aferente blocurilor din Programul II se vor desfasura in lunile mai, iunie si iulie 2013, urmand ca lucrarile de reabilitare sa înceapa în semestrul II din anul 2013.

Pentru blocurile din Programul III (487 de blocuri) in anul 2013 se vor realiza: auditul energetic, expertizele tehnice si proiectele tehnice. In primul semestru al anului 2014 se va incepe executia lucrarilor de reabilitare termica pentru aceste blocuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional