Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contracte de peste 90 mil. lei incheiate de CJ Prahova

I.D. Investiţii /

Contracte de peste 90 mil. lei incheiate de CJ Prahova

Consiliul Judetean Prahova a incheiat doua contracte de finantare prin Programul Operational Regional in valoare totala de peste 90 milioane de lei.

Realizarea pasajului rutier in continuarea DJ 102 peste DN 1B va presupune o investitie de 78,59 milioane lei. Proiectul urmareste cresterea accesibilitatii catre partea de nord a polului de crestere, in special catre Spitalul Judetean Prahova. Perioada de implementare a contractului este de doi ani.

De asemenea a fost semnat contratul de restaurare si consolidare a monumentului istoric conacul "Pana Filipescu", din localitatea Filipestii de Padure. Proiectul se ridica la suma de 13,25 milioane lei. Perioda de implementare a contractului este de 31 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional