Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contracte pentru lucrari feroviare atribuite la valori imense

I.D. Investiţii /

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a atribuit doua contracte in valoare totala de 1,43 miliarde lei fara TVA pentru executia lucrarilor de constructii si instalatii pe segmentele Atel-Micasasa (lotul I) si Micasasa-Coslariu (lotul II). Segmentele fac parte din tronsonul Coslariu-Sighisoara, parte integranta a Coridorului IV Pan European, potrivit unui comunicat remis de compania de cai ferate.

Pentru segmentul Atel-Micasasa (lotul I) contractul a fost atribuit consortiului SC Impresa Pizzarotti & C. S.p.A. Propunerea financiara desemnata castigatoare, in urma licitatiei deschise, este de 712,53 milioane lei fara TVA.

In ceea ce priveste lucrarile pe segemntul Micasasa-Coslariu (lotul II) contractul a fost atribuit asocierii Aktor-Arcada. Propunerea financiara a castigatorului s-a ridicat la suma de 721,85 milioane lei fara TVA.

Proiectele cuprind lucrari de reabilitare/modernizare a infrastructurii feroviare pe o lungime totala de 66,2 km, din care 29,6 km - Atel - Micasasa (lotul I), respectiv 36,6 km - Micasasa-Coslariu (lotul II). Contractele exclud ERTMS, GSM-R sau centralizarea electronica.

Termenul de executie al lucrarilor este de trei ani la care se adauga perioada de garantie de doi ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional