Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contractul de executie a statiei de tratare Sibiu a fost semnat

I.D. Investiţii /

Contractul de executie a statiei de tratare Sibiu a fost semnat

Compania Apa Canal SA a semnat cu constructorul Passavant Roedinger GmbH contractul de executie a statiei de tratare a apei Sibiu Sud. Lucrarile vor include totodata amenajarea conductelor de aductiune pentru localitatile Cisnadie, Cisnadioara si Rasinari.

Costurile aferente investitiei se ridica la suma de 39,78 milioane lei fara TVA.

Acesta este ultimul contract care se refera si la municipiul Sibiu din cadrul proiectului finantat din fonduri structurale "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetele Sibiu si Brasov".

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a declarat:

"Odata cu semnarea acestui ultim contract de lucrari care se refera la retele de apa si canalizare si la modernizarea unor statii de tratare si epurare in municipiul Sibiu, toate lucrarile sunt contractate. La sfarsitul termenelor de executie pentru fiecare contract vom avea ca rezultat o mai buna calitate a apei potabile, o apa epurata conforma cu standardele europene in domeniu si un sistem de aductiune al apei si de canalizare care functioneaza mult mai eficient."

Printre lucrarile incluse in contract se numara reabilitarea statiei de tratare Sibiu Sud, amenajarea a doua statii de pompare a apei, instalarea de noi conducte de aductiune care fac legatura cu Cisnadie, Cisnadioara si Rasinari si crearea unor rezevoare de inmagazinare pentru Cisnadioara si Rasinari.

Termenul de executie a lucrarilor este de 26 de luni de la data ordinului de incepere a lucrarilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional