Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contractul de reabilitare a strazii Faurului din Sibiu a fost semnat

I.D. Investiţii /

Primaria Sibiu si societatea Sinecon au semnat joi, 17 mai, contractul de executie a lucrarilor de modernizare a strazi Faurului din Sibiu, arata un comunicat al municipalitatii.

Valoarea contractului este de 1 milioane lei, fara TVA. Lucrarile prevazute in contract sunt refacerea structurii rutiere si a imbracamintii carosabilului, reabilitarea trotuarelor si amenajarea de locuri de parcare. Retelele de apa si canalizare pluviala de pe aceasta strada vor fi de asemenea refacute.

Proiectul prevede si imbunatatirea sistemului de iluminat public, urmand sa se foloseasca stalpi care sa fie potriviti cu arhitectura centrului istoric.

Termenul de executie este de 18 luni, garantia acordata de constructor fiind de cinci ani.

Contractul de finantare prin Programul Operational al Proiectului a proiectului "Modernizare strada Faurului" a fost semnat in august 2011. Valoarea totala a investitiei se ridica la suma de 1,93 milioane lei din care asistenta financiara nerambursabila prin POR, Axa 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere, se ridica la valoarea de 1,5 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional