Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contractul pentru proiectarea Centrului Cultural Transilvania a fost semnat

I.D. Investiţii /

Contractul pentru realizarea proiectului Centrului Cultural Transilvania, care va gazdui si filarmonica clujeana, a fost semnat in data de 7 decembrie 2011. Semnatarii au fost Primaria Municipiului Cluj-Napoca, in calitate de beneficiar, si SC Vaal Arhitectura in asociere cu Mid Instal si Popp si Asociatii, castigatorul concursului pentru proiectare. Valoarea serviciillor contractate se ridica la suma de 2,16 milioane lei fara TVA.

In termen de maxim 6 luni de la data semnarii acestui contract se va finaliza proiectul si apoi va fi organizata licitatia de executie pentru construirea centrului, precizeaza un comunicat al Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

Proiectarea pentru hotel si parking-ul aferent va avea loc intr-un termen de doua luni de la semnarea contractului, avand in vedere necesitatea demararii procedurii de concesiune lucrari pentru acest obiectiv de investitii.

Sala de concerte, sediul Filarmonicii si piateta vor fi amenajate din fondurile Primariei, iar restul cladirilor si parking vor fi realizate printr-un parteneriat public-privat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional