Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cora si-a asigurat finantarea pentru planul de extindere din Romania

I.D. Investiţii /

Retailer-ul Cora a contractat un imprumut sindicalizat de 210 milioane euro prin Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD), ING si Rabobank, pentru extinderea cu 17 hipermarket-uri a retelei din Romania.

Creditul acordat de BERD se ridica la 140 milioane euro, pana la 70 milioane euro fiind acordate de ING si Rabobank.

"Sindicalizarea cu succes a acestui imprumut in curentul mediu economic este un semn de incredere in economia Romaneasca.", a declarat Thomas Mirow, Presedinte BERD.

Imprumutul va finanta deschiderea a pana la 17 hipermarket-uri de dimensiuni mari si medii in Bucuresti si in tara. Noile magazine Cora, marca a grupului Louis Delhaize, vor beneficia de cele mai avansate solutii regenerabile de energie pentru cladirile de retail.

"Louis Delhaize este incantata sa isi continue investitiile in Romania, care devine o piata importanta. Constructia si deschiderea pana la 17 noi hipermarket-uri si a unui centru comercial in Romania, demonstreaza increderea companiei in potentialul economiei romanesti", a precizat François Bouriez, CEO Louis Delhaize.

Grupul belgian Louis Delhaize, administreaza sute de hipermarket-uri, supermarket-uri, magazine universale, centre de bricolaj si pet shop-uri in Franta, Belgia, Luxembourg, Romania, Ungaria si Marea Britanie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional