Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CORPORATE WATCHImotrust construieşte un cartier de case în Arad

Piaţa Imobiliară /

Compania Imotrust va ridica un cartier de case în Arad, pe o suprafaţă de peste 12 hectare, în următorii trei ani urmând să construiască o sută de case cu 3 milioane de euro şi să pună la dispoziţia clienţilor 180 de parcele de teren.

Primăria Arad a publicat pe site-ul instituţiei PUZ-ul unui nou cartier, care va fi ridicat de Imotrust pe locul fostelor sere din oraş, pe o suprafaţă de 12,5 hectare, situată la ieşirea spre Oradea, la marginea cartierului Grădişte.

Reprezentanţii Imotrust au declarat, ieri, potrivit Mediafax, că este vorba de un cartier de case familiale, pentru tinerii cu venituri medii, lucrările de parcelare şi de infrastructură urmând să înceapă în aproximativ trei luni. Directorul executiv al companiei, Victor Chebeleu, a declarat că în următorii trei ani se vor investi 3 milioane de euro în construirea a o sută de case. De asemenea, vor fi puse la dispoziţia clienţilor aproximativ 180 de parcele de teren pentru construirea de locuinţe, acestea urmând să aibă între 250 şi 600 de metri pătraţi. "Primele case disponibile clienţilor vor fi finalizate în primăvara anului viitor. Proiectul nostru prevede construirea de case cu două niveluri, respectiv parter şi etaj sau mansardă, cu suprafeţe utile cuprinse între o sută şi 150 de metri pătraţi", a afirmat Chebeleu.

Casele construite de companie vor fi atât cuplate, cât şi individuale.

Cartierul este prevăzut cu mai multe parcuri şi locuri de joacă, iar infrastructura şi utilităţile vor fi realizate în întregime de companie.

Imostrust are în vedere propriile formule de finanţare pentru clienţii interesaţi să achiziţioneze o casă sau un teren în acest cartier.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional