Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Costurile modernizarii DJ 142J si DJ 142B au fost aprobate

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Sibiu va investi mai mult de 25 milioane lei in reabilitarea a doua segmente ale drumurilor judetene DJ 142J si DJ 142B.

Circulatia pe DJ 142J va fi mult imbunatatita

Devizul general si indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare a drumului judetean DJ 142J Seica Mica - DN 14B km (0+000 - 7+855) au fost aprobati in cadrul sedintei de consiliu ce a avut loc vineri, 25 aprilie 2013.

Valoarea lucrarilor se ridica la 13,25 milioane lei din care investitia in lucrari de constructii si montaj insumeaza 12,24 milioane lei. Lungimea totala a drumului reabilitat va fi de 7,85 km, iar latimea de 5,5-6 m.

Drumul este impartit in trei segmente. Exista un tronson din pamant care existent a fost acoperit in timp cu un strat gros de sedimente, devenind impracticabil. Exista o zona acoperita cu piatra sparta si balast si exista un tronson asfaltat cu o imbracaminte asfaltica usoara aflata intr-o stare avansata de degradare.

Un nou pod va fi construit pe DJ 142B

In sedinta din 25 aprilie a fost aprobat totodata devizul general si indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de modernizare a DJ 142B Blajel - Bazna - Boian - limita judet Alba km. 8+175 - 11+612. Investitia include realizarea unui pod nou km. 8+800.

Proiectul va presupune costuri de 12,54 milioane lei. Din aceasta suma lucrarile de constructii si montaj vor insuma 10,85 milioane lei.

Drumul care va fi reabilitat are o lungime de 3,44 milioane lei si o latime de 2 x 3 m. Podul care va fi construit va avea o lungime de 18,26 m si o latime de 10,7 m. Pe pod vor fi amenajate de asemenea doua trotuare cu latimea de cate 1 m, lansandu-se o latime de7 m pentru carosabil.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional