Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Craiova se grabeste sa obtina finantare pentru PID

I.D. Investiţii /

Craiova a contractat deja peste 78% din fondurile nerambursabile alocate prin Programul Operational Regional (POR) pentru implementarea Planului Ingrat de Dezvoltare al orasului.

Pana la ora actuala au fost semnate sapte contracte de finantare in valoare totala de 320,91 milioane lei.

Alte opt proiecte, cu o valoare nerambursabila de 86,4 milioane lei, se afla in etapa de contractare. Aceasta suma reprezinta 21,03% din valoarea alocata pentru polul de crestere Craiova. De asemenea in curs de evaluare se afla un proiect cu o valoare nerambursabila de 27,89 milioane lei.

Pana in prezent, au fost depuse toate cele 16 proiecte aflate pe lista prioritara reprezentand 106% din valoarea alocata pentru polul de crestere Craiova.

Alocarea financiara pentru Axa 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" este de 95,5 milioane euro.

Planul Ingrat de Dezvoltare al Polului de Crestere Craiova contine 93 de proiecte, din care 25 au ca sursa de finantare Programul Operational Regional, Axa 1 - Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere.

Valoarea totala a celor 93 proiecte este de 4,48 miliarde lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional