Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Credit BERD pentru lucrari de apa in Satu Mare

I.D. Investiţii /

Sistemul de apa si apa uzata din judetul Satu Mare va fi modernizat cu ajutorul unui imprumut in valoare de 7,8 milioane euro acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Ioan Leitner, director Apaserv, a declarat: "Acesta este un proiect foarte important pentru judetul Satu Mare. In jur de 15.000 de oameni vor fi conectati la sistemul centralizat de apa. Prin aceste imbunatatiri jumatate din cei 390.000 de locuitori vor beneficia de servicii imbunatatite de apa si canalizare".

Creditul va fi utilizat pentru co-finantarea programului de investitii regional in valoare totala de 126,4 milioane euro, care beneficiaza de finantare si din fonduri europene.

Creditul a fost acordat pe o perioada de 15 ani operatorului local Apaserv Satu Mare.

Lucrarile de modernizare vor duce la reducerea pierderilor de apa, la optimizarea costurilor si va alinia serviciile de apa la directivele de mediu europene.

Banca Europeana de Reconstrutie si Dezvoltare a investit pana la acest moment 6 miliarde de euro pentru finantarea a peste 315 proiecte in Romania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional