Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cresc preturile apartamentelor din Bucuresti

A.D. Piaţa Imobiliară /

Cresc preturile apartamentelor din Bucuresti

Pretul mediu solicitat de proprietarii pentru apartamentele din Bucuresti a crescut in luna noiembrie. In cazul garsonierelor pretul mediu a urcat cu 2,4% pana la 37.463 euro. Pretul se situeaza totusi cu 200 de euro sub nivelul inregistrat la inceputul anului, potrivit unui raport de monitorizare imobiliara realizat de portalul "anunturiparticulari.ro".

O usoara crestere s-a inregistrat si la apartamentele cu doua camere din Capitala. Daca pretul mediu pentru un astfel de apartament era in luna octombrie de 58.217 euro, in noiembrie a ajuns la 59.213 euro. In comparatie, in noiembrie 2010 pretul mediu era de 60.649 euro.

Conform aceleiasi surse, apartamentele de patru camere au inregistrat in noiembrie 2011 cea mai mare crestere de pret fata de luna anterioara. Astfel, de la 100.904 euro pretul mediu a ajuns la 107.061 euro. Acest tip de apartament este insa cu 6% mai ieftin fata de noiembrie 2010.

In schimb s-a inregistrat o usoara scadere la apartamentele de trei camere, de la 80.229 euro la 78.772 euro. Fata de luna similara a anului trecut scaderea pretului mediu a fost de 5%, releva raportul "anunturiparticulari.ro".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional