Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Criza economică a schimbat preţurile la imobiliare în Bucureşti

F.A. Piaţa Imobiliară /

Apartament sau vilă? Dacă acum câţiva ani, preţul făcea diferenţa, criza a schimbat lucrurile în Bucureşti. O locuinţă la bloc şi una într-o vilă veche au ajuns să coste cam la fel, potrivit Realitatea.net.

Cele mai mari scăderi ale preţurilor sunt în cartierele din estul, vestul şi sudul Capitalei.

Cele mai mici preţuri sunt în partea de Sud, unde scăderea de 29 procente face ca un metru pătrat într-un apartament să coste 930 de euro iar într-o casă veche, 810 euro.

În zona de Est preţurile sunt mai mici cu 25% faţă de începutul anului trecut.

În zona de vest nu este nicio diferenţă de preţ între metrul pătrat dint-o vilă şi cel dintr-un apartament. Cele mai mici scăderi se înregistrează în zona de lux a Capitalei. În partea ultracentrală a Bucureştiului preţurile au scăzut cu 18%, iar în zona centrală şi în partea de nord a Capitalei, cu 21%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional