Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cushman & Wakefield a intermediat relocarea sediului din Timişoara a clinicii Hiperedia

F. A. Piaţa Imobiliară /

Noul sediu cu o suprafaţă de 855 m2, răspunde cerinţelor de operare ale clinicii Hiperdia. Serviciile care vor fi oferite în acest nou sediu sunt: servicii medicale în domeniul imagistic, al investigaţiilor de laborator, consultaţiilor de specialitate, dar şi toate serviciile privind medicina muncii, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Felicia Vasiu, Director Asociat Cushman & Wakefield Timişoara, a declarat: "Locaţia pe care am recomandat-o clinicii Hiperdia are avantajul de a oferi spaţiu deschis, uşor de compartimentat, situat la parter şi 2 etaje. Condiţiile de închiriere avantajoase au fost un alt motiv în alegerea acestei clădiri. În Timişoara, chiria pentru spaţii de birouri din zona centrală este de aproximativ 11 - 13 euro pe m2 pe lună, în timp ce pentru zone secundare chiria poate ajunge şi la 5 - 7 euro pe m2 pe lună. Gradul de neocupare este de aproximativ 20%, astfel multe companii îşi pot reloca sediile în locaţii cu chirii avantajoase, în clădiri de birouri ce oferă condiţii mai bune de operare".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional