Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

DaCasa Residence, un nou complex imobiliar pe Soseaua Chitila

I.D. Investiţii /

DaCasa Residence, un nou complex imobiliar pe Soseaua Chitila

Compania Promo Seconda si-a propus sa investeasca circa sase milioane de euro in complexul imobiliar DaCasa Residence, constructia urmand sa fie finalizata la sfarsitul lui 2013, informeaza un comunicat al companiei.

Proiectul va fi ridicat pe o suprafata totala de peste 23.000 de metri patrati, pe Soseaua Chitilei, la doar 10 kilometri distanta de Bucuresti.

DaCasa Residence va fi compus din sapte blocuri cu un total de 147 apartamente, 48 vile trifamiliale, un centru comercial de aproximativ 800 de metri patrati si o gradinita.

Suprafetele totale ale apartamentelor se incadreaza intre 57 mp si 85 mp (apartamentele de la parter dispun si de cate o gradina a carei suprafata variaza intre 14 si 91 mp). Vilele dispuse central au o suprafata construita de 123 mp si dispun, la randul lor, de cate o gradina de 67 mp. Vilele dispuse lateral au o suprafata construita de 130 mp, iar gradina are o suprafata ce variaza intre 125 si 135 mp. In plus, dezvoltatorul imobiliar a decis ca fiecare dintre imobile sa beneficieze de cate un loc de parcare si o boxa.

La constructia cladirilor din DaCasa Residence compania Promo Seconda va folosi structuri compozite din beton armat, fier, lemn, izolatie, hidroizolatii, iar acoperisul va avea la baza tigle si jgheaburi. In plus, structura va fi construita pe fundatii cu ciment, stalpi, grinzi si caramida.

Curtea din cadrul complexului va dispune de drum pavat, precum si de o gradina cu arbori, arbusti si flori. In paralel, curtea dintre vile va fi delimitata de porti automate. Reprezentantii companiei mai spun ca holurile din cadrul blocurilor vor avea podeaua din marmura, iar, in interiorul apartamentelor, dormitoarele vor avea parchet.

Ramele ferestrelor vor fi realizate din lemn de pin suedez. Ferestrele sunt prevazute cu geam termopan, precum si cu jaluzele exterioare, iar locuintele vor fi echipate, printre altele, cu aparate de aer conditionat.

In plus, locuintele beneficiaza de centrala proprie si izolare termica si sunt dotate cu senzor de fum.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional