Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

DE LUNA ACEASTAPremier Estate intermediază vânzările pentru Pallady Towers Residence Titan

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Premier Estate intermediază vânzările pentru Pallady Towers Residence Titan

Compania de consultanţă Premier Estate va intermedia, începând din această lună, vânzările apartamentelor din cadrul complexului rezidenţial - Pallady Towers Residence, situat în cartierul Titan, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Dezvoltat pe o suprafaţă de 11.000 mp, proiectul Pallady Towers Residence cuprinde o clădire de birouri clasa A şi trei clădiri cu 297 de apartamente studio, cu 2 şi cu 3 camere şi suprafeţe cuprinse între 47 mp şi 113 mp. Ansamblul este situat în partea de est a Bucureştiului, pe Bulevardul Theodor Pallady.

Preţurile locuinţelor din cadrul Pallady Towers pornesc de la 36.000 euro +TVA 5% pentru garsoniere cu o suprafaţă utilă de 39 mp, de la 55.000 euro + TVA 5% pentru apartamente cu două camere cu o suprafaţă utilă de 65 mp şi de la 67.000 euro+TVA pentru apartamente cu 3 camere cu o suprafaţă utilă de 70 mp. În prezent, din numărul total de locuinţe mai sunt disponibile spre vânzare 54 apartamente studio, 26 apartamente cu 2 camere şi 34 apartamente cu 3 camere.

Premier Estate are un portofoliu care cuprinde investiţii de peste 219 milioane euro şi peste 1.800 apartamente şi vile gestionate în ansambluri rezidenţiale printre care Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, 49 Gafencu, Perla Residence, Residence Du Lac şi Pallady Towers Residence.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional