Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dedeman pregateste constructia unui nou magazin in Constanta

I.D. Investiţii /

Dedeman, retailer pe piata de bricolaj, a cumparat un teren de 3,5 ha in Constanta, langa centrul comercial TOM, anunta consultantul imobiliar Colliers International, care a intermediat tranzactia.

Retailer-ul a platit aproximativ 6 milioane euro pe teren si a inceput deja lucrarile la constructia magazinului, planificat pentru deschidere la inceputul anului viitor.

"Zona din jurul centrului TOM are toate premisele pentru a se dezvolta ca schema dominanta din Constanta pe segmentul de retail. Decathlon si Selgros au deja in constructie magazinele in incinta complexului, in timp ce Kika a anuntat ca va demara in cel mai scurt timp lucrarile pe terenul achizitionat cu cativa ani in urma. Totodata, in dreptul zonei comerciale este in proces de executie in acest moment proiectul de subtraversare a Bulevardului Tomis, solutie ce va gestiona traficul generat de zona de retail in plina expansiune" explica Sinziana Oprea, consultant in cadrul Diviziei de Terenuri al Colliers International.

Dedeman a inaugurat in acest an cinci magazine si a achizitionat cel putin tot atatea terenuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional