Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Demareaza constructia Craiova Water Park

I.D. Investiţii /

Demareaza constructia Craiova Water Park

Contractul pentru executia complexului de agrement Craiova Water Park a fost semnat ieri, 6 februarie. Castigatoarea licitatiei lansate pentru atribuirea lucrarilor este asocierea S.C. Delta ACM 93 S.R.L.-S.C. Polystart Impex S.R.L.-S.C. UTI Grup S.A.

Investitia este in valoare totala de 86 milioane lei, din care 41,19 milioane lei cofinantare de la bugetul local si 30,32 milioane lei reprezentand contributia Uniunii Europene, iar 14,55 milioane lei reprezentand valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013- Axa prioritara 5- Dezvoltarea durabila si promovarea turismului.

Complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului va cuprinde o cladire pentru bazine acoperite si jocuri de apa in suprafata desfasurata de 6019,40 mp, din care bazin inot adulti 202,5 mp, bazine pentru tobogane 156 mp + 51,5 mp, lazy river - 102,3 mp, bazin cu elemente de joaca - 41,10 mp si bazine cu apa in suprafata totala de 5.131,30 mp din care, 1.250 mp piscina bazin, 241,20 mp suprafata relax pool cu entertaining pool, 1.256 mp suprafata bazin cu valuri, 201 mp suprafata bazin pentru copii - piscina tematica, 460 mp bazin cu apa pentru copii si mobilier pentru joaca (water playground), bazin de 415,30 mp - un turn cu doua tobogane, bazin de 460 mp un turn cu cinci tobogane. Terenurile de sport vor avea o suprafata totala amenajata de 2.306 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional