Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dezvoltatorii imobiliari sunt mai optimişti în privinţa vânzărilor

A.T. Piaţa Imobiliară /

Organizatorii târgului imobiliar TIMON susţin că au remarcat că dezvoltatorii sunt mai optimişti în această perioadă, faţă de luna martie a anului trecut, în ceea ce priveşte nivelul vânzărilor de locuinţe noi. Dezvoltatorii prezenţi la târg susţin că piaţa are semnale pozitive că interesul pentru achiziţia de locuinţe a mai crescut în ultima perioadă.

Investitorii pun acest interes în creştere pe seama lansării programului Prima Casă 2, dar şi pe seama faptului că unii cumpărători au hotărât să nu mai aştepte, respectiv să investească banii disponibili în achiziţia unei locuinţe.

Asher Lax, director de marketing în cadrul companiei "Adama", a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că vânzările de locuinţe noi încep să fie mai bune, iar actualii cumpărători caută apartamente de maximum 100.000 de euro. Domnia sa asusţine că un semnal bun pentru piaţă vine şi din partea unor investitori care au început să achiziţioneze terenuri pentru proiecte noi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional