Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dezvoltatorul suedez Skanska construieste birouri in Bucuresti

A.D. Investiţii /

Dezvoltatorul suedez Skanska a anuntat ca va incepe in primul trimestru din 2013 constructia primului proiect imobiliar din Romania - ansamblul de birouri Green Court Bucharest.

Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 15.000 mp amplasat in zona Floreasca - Barbu Vacarescu din Capitala. Ansamblul de birouri va cuprinde trei cladiri, realizate in tot atatea etape, cu o suprafata totala inchiriabila de 52.000 mp.

Green Court Bucharest va fi un proiect sustenabil, dezvoltatorul vizand obtinerea certificatului LEED Gold.

"Cererea din partea companiilor si a investitorilor pentru spatii de birouri functionale si ecologice este tot mai mare", argumenteaza Andreas Lindelöf, presedintele Skanska Romania.

Skanska va fi deopotriva dezvoltatorul si antreprenorul general al lucrarii.

Skanska si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si este parte a grupului Skanska, companie internationala de constructii si dezvoltari imobiliare, cu experienta in dezvoltari comerciale, proiecte rezidentiale si parteneriate public-private.

In 2011, cifra de afaceri a companiei a totalizat 123 de miliarde de coroane suedeze (13,8 miliarde de euro).

Skanska a finantat si dezvoltat 1,9 milioane mp de spatii comerciale si are peste 500.000 mp de spatii de birouri in dezvoltare, iar in urmatorii doi ani va incepe constructia a inca 200.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional