Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dezvoltatorul Volumetric a ridicat cele 156 de apartamente din Privilegio Braşov

F. A. Piaţa Imobiliară /

La un an de la lansarea oficială a primului proiect în ţara noastră, Privilegio Braşov, grupul spaniol Volumetric anunţă finalizarea structurii şi finalizarea completă a apartamentelor de la etajul 1 al clădirii, pe care le pune la dispoziţia publicului pentru vizitare, informează un comunicat remis redacţiei.

"Momentul, simbolic de altfel, al inaugurării primului etaj complet finisat, reprezintă un punct de referinţă în dezvoltarea ulterioară a întregului ansamblu rezidenţial. Rezultatele de până acum ne motivează să continuăm cu acelaşi profesionalism şi atitudine proactivă, să construim pentru familiile care vor locui aici şi care îşi doresc, dincolo de o simplă locuinţă, un cămin rezistent, sigur şi, nu în ultimul rând, plăcut. În acest context, menţionez că întregul ansamblu rezidenţial respectă, atât din punct de vedere tehnic, al structurii de rezistenţă, cât şi al calităţii materialelor folosite, toate standardele europene în vigoare, de la care Virom nu se abate niciodată", a declarat Dorian Radu, preşedintele Virom International, antreprenorul general al proiectului de la Braşov.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional