Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

DJ248 va reabilitat si modernizat

I.D. Investiţii /

Contractul de executie a lucrarilor pe DJ248 Iasi-Vaslui a fost atribuit la data de 14 decembrie de catre Consiliul Judetean Iasi.

Proiectul prevede reabilitarea si modernizarea unui tronson al drumului si este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 2 - "Imbunatatirea infrastructurii publice regionale si locale" - Domeniul major de interventie 2.1-"Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane- inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura".

Pretul cel mai scazut pentru exectutia lucrarilor a fost oferit de societatea Transmir S.R.L., careia i-a fost atribuit contractul. Suma finala la care se ridica contractul este de 38,92 milioane lei fara TVA.

Lucrarile vor avea in vedere tronsonul km 4+345 - 33+250 si km 33+250 - 41+794, in lungime totala de 37,45 km.

Perioda de implementare a proiectului este de 24 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional