Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Doi noi chiriaşi în prima clădire a proiectului Green Court Bucharest

V.B. Piaţa Imobiliară /

Doi noi chiriaşi în prima clădire a proiectului Green Court Bucharest

La două săptămâni de la inaugurarea oficială a primei clădiri din Green Court Bucharest, dezvoltatorul suedez Skanska anunţă doi noi chiriaşi ai clădirii A: 1 Minute (convenience & hot snacking) şi Best Chef (restaurant), potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

LS Travel Retail Romania a închiriat peste 73 mp în imobil, unde îşi va implementa conceptul 1 Minute, începând cu ianuarie 2015. Compania îşi deschide, astfel, al 15-lea magazin din reţeaua 1 Minute.

Celălalt chiriaş, Corporate Management Events (companie autohtonă care deţine alte patru restaurante în clădiri de birouri din Capitală, sub brandul "Best Chef"), a închiriat 600.60 mp la parterul clădirii A şi va deservi întregul proiect. Restaurantul va fi inaugurat în februarie 2015.

Prima clădire a proiectului Green Court Bucharest oferă un spaţiu închiriabil de 19.500 mp în 12 etaje şi 280 de locuri de parcare. Clădirea este închiriată în proporţie de 90% de către Orange România şi Schneider Electric România, care se vor muta complet până în primăvara anului 2015.

Green Court Bucharest este dezvoltat prin soluţii sustenabile care minimizează amprenta clădirii asupra mediului înconjurător şi reduc semnificativ costurile operaţionale. Printre tehnologiile moderne cu care este prevăzută clădirea, se numără faţada eficientă energetic şi sistemele de iluminat echipate cu senzori de mişcare şi de intensitate. De asemenea, vor fi disponibile locuri speciale de parcare şi facilităţi pentru biciclete, o curte interioară cu Wi-Fi şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri. Firma şi-a început activitatea în ţara noastră în 2011 şi face parte din Grupul Skanska. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienţei energetice optime şi ale asigurării unui mediu de lucru superior, se mai arată în comunicat.

LS Travel Retail România este subsidiara din ţara noastrî a Lagardre Services, companie ce activează în Travel Retail, cu o experienţă de peste 18 ani pe piaţa românească şi o reţea de peste 200 de magazine. Firma a generat o cifră de afaceri de peste 67 milioane euro în 2013 şi îşi extinde constant reţeaua de magazine.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional