Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Două hoteluri din Braşov sunt scoase la vânzare pentru aproape şapte milioane de euro

OVIDIU VRÂNCEANU, BRAŞOV Piaţa Imobiliară /

Hotelul Diana din Sâmbăta de Sus este scos la vânzare pentru trei milioane de euro, aceşti bani urmând să fie folosiţi de proprietari pentru construirea unor blocuri de locuinţe în municipiul Braşov. Cornel Pintea, proprietarul hotelului, a declarat că "activitatea hotelului s-a redus faţă de anul trecut, când în perioada sezonului estival aveam grupuri de turişti în fiecare weekend". "Am decis să scot hotelul la vânzare, iar banii obţinuţi să-i investesc în construirea de locuinţe, printr-o firmă pe care o deţin. Astfel aş putea evita creditarea de la bănci, care se obţine foarte greu în ziua de azi", a mai spus sursa citată.

Hotelul a fost construit în urmă cu nouă ani şi are 40 de camere, un restaurant pentru 200 de persoane şi două săli de conferinţă. Totodată, unitatea dispune de saună, sală de fitness şi parcare.

Hotelul Four Stars din Poiana Braşov, scos la vânzare pe Financial Times

Publicaţia Financial Times publică mai multe anunţuri de vânzare a unor hoteluri din România. Printre acestea se numără şi două anunţuri din Braşov, dintre care unul vizează vânzarea Hotelului Diana. Cel de-al doilea anunţ vizează vânzarea Hotelului Four Stars din Poiana Braşov, preţul de vânzare fiind de 3,9 milioane de euro. Hotelul Four Stars a fost construit anul trecut, având o capacitate de 20 de camere.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional