Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Doua noi contracte de finantare semnate pentru proiecte timisorene

I.D. Investiţii /

Doua noi contracte de finantare semnate pentru proiecte timisorene

Proiectele de realizare a unui centru multifunctional pentru sustinerea afacerilor din Timisoara si de reabilitare a infrastructurii serviciului pentru protectia copilului si familiei Timisoara vor primi finantare europeana.

Cele doua contracte de finantare au fost semnate vineri, 11 mai 2012, in prezenta reprezentantilor beneficiarilor, Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis si Adrian Orza, viceprimar in cadrul Primariei Municipiului Timisoara si in prezenta lui Sorin Maxim, director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest - Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional.

40 de intreprinderi vor putea fi gazduite intr-un nou centru pentru sustinerea afacerilor in Timisoara

Proiectul Consiliului Judetean Timis "Centru Judetean Multifunctional pentru sustinerea afacerilor Timisoara" vizeaza realizarea unei cladiri moderne si a unei structuri de afaceri care sa sustina cu prioritate firmele ce activeaza in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor in Regiunea Vest. Centrul va putea gazdui aproximativ 40 de intreprinderi mici si mijlocii.

Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 76,35 milioane lei, iar cea a finantarii nerambursabile este de aproximativ 29,73 milioane lei.

Durata de implementare a proiectului va fi de 31 de luni dintre care, pentru executia lucrarii fiind prevazute 24 de luni.

Se va realiza o mansarda destinata serviciilor de protectie a copilului

Proiectul Municipiului Timisoara "Reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciului pentru protectia copilului si familiei Timisoara" vizeaza construirea mansardei in care isi desfasoara activitatea serviciul pentru protectia copilului si familiei si asigurarea dotarilor necesare si a serviciilor suport.

Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1,55 milioane lei iar cea a finantarii nerambursabile este de aproximativ 0,98 milioane lei.

Proiectul se va implementa pe parcursul a 12 luni dintre care, executia lucrarilor va avea loc pe parcursul a 9 luni.

Cele doua proiecte vor primi finantare prin Regio - Programul Operational Regional in cadrul axei prioritare 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere", domeniul major de interventie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbana"/ Subdomeniul "Poli de crestere". Valoarea totala a proiectelor este de aproximativ 77,90 milioane lei , dintre care aproximativ 30,71 milioane lei reprezinta finantarea nerambursabila.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional