Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Doua oferte vor fi reevaluate in cadrul licitatiei pentru realizarea lucrarilor de apa de la Oradea

I.D. Investiţii /

Doua oferte vor fi reevaluate in cadrul licitatiei pentru realizarea lucrarilor de apa de la Oradea

Ofertele depuse de societatile Construcciones Rubau si Selina in cadrul licitatiei lansate pentru atribuirea contractului de extindere si reabilitare a retelelor de alimentare cu apa si canalizare menajera din Oradea vor fi reevaluate.

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus, prin decizia emisa la data de 18 mai 2012, anularea raportului procedurii de atribuire in ceea ce priveste ofertele depuse de Construcciones Rubau si Selina, insa a respins ca nefondate contestatiile depuse de Gavella Com si Constructii Bihor. Gavella Com solicita recunoasterea ca fiind legal indeplinite cerintele din fisa de date a achizitiei, cu privire la dovada experientei similare, in timp ce Constructii Bihor cerea obligarea autoritatii contractante la reluarea evaluarii ofertei sale cu respectarea prevederilor legale.

Licitatia deschisa pentru atribuirea lucrarilor de extindere si reabilitare a retelelor de alimentare cu apa si canalizare menajera din Oradea a fost lansata la data de 13 decembrie 2011. Investitia a fost evaluata la suma de 40,99 milioane lei fara TVA, proiectul fiind finantat din fonduri europene, din bugetul de stat, bugetul local si credit contractat de beneficiar. Cea mai mare parte a proiectului, 76,3%, se va finanta din fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Investitia cuprinde urmatoarele lucrari:

- Obiect 1 - Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa in municipiul Oradea: extindere retea de distributie apa potabila pe o lungime de 2.229 m; reabilitarea retelei de distributie apa potabila pe o lungime de 24.590 m; montarea vanelor aferente retelei de distributie; montarea bransamentelor la consumatori.

- Obiect 2 - Reabilitare retele de canalizare menajera in Municipiul Oradea: reabilitare retele de canalizare menajera pe o lungime de 15629 m; montarea caminelor de vizitare; realizarea racordurilor la consumatori.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional