Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Drumul Maracineni - Uzina Dacia Renault este aproape gata

I.D. Investiţii /

Drumul Maracineni - Uzina Dacia Renault este aproape gata

Lucrarile pe DN 73, sectiunea Maracineni - Uzina Dacia Renault, se apropie de sfarsit. Pana la momentul de fata au fost finalizati 80% din cei 4,1 km cuprinsi in proiect.

Potrivit graficului executia va fi incheiata pana la 28 noiembrie 2012. Costurile totale aferente investitiei au fost initial estimate la suma de 64,93 milioane lei cu TVA. La aceasta suma s-au adaugat lucrari suplimentare de 5,57 milioane lei cu TVA inclus.

Totodata Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania urmeaza sa demareze lucrarile pe segmentele Pitesti-Maracineni (Km 1+285 - Km 7+000) in lungime de 5,715 km (valoare: 14,39 milioane lei cu TVA) si Km 11+100- Km 13+800 in lungime de 2,700 km (valoare: 3,15 milioane lei cu TVA).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional